Waterspuiten

Waterspuiten met bedrukking

 

Tijdens warme zomerdagen zorgt de waterspuit voor verkoeling. Kinderen vinden het vaak heerlijk om met water te spelen tijdens warme dagen. De waterspuit relatiegeschenk is voorzien van een diertje op het uiteinde van de spuit, waardoor de water spuit geschikt is voor kinderen. Er kan gekozen worden uit verschillende vrolijke diertjes.

De spuit kan met de onderzijde in een emmer water geplaatst worden, waarna het water in de spuit geduwd kan worden. De water spuit is te bedrukken met uw bedrijfskenmerken, waardoor de spuit een geschikt promotiemiddel is. Een bedrukte waterspuit wordt bijvoorbeeld meegenomen naar het park of het strand, waardoor uw tekst en/of logo onder de aandacht komt.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de bedrukte of onbedrukte waterspuit relatiegeschenk? Dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij staan altijd voor u klaar om u te helpen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor waterspuiten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: