Waterzakken

Waterzakken met bedrukking

Dit is een waterzak met speciale lekvrije EVA kunststof binnenzak. De binnenzak blijft ook bij vorst soepel. Een waterzak die 100% waterdicht is. De waterzak is ideaal voor het sporten. U kunt bijvoorbeeld in de twee zijvakken een bidon en spons doen.


U kunt een waterzak relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De waterzak is een leuk giveaway en relatiegeschenk voor jong en oud. De waterzak met opdruk is in het bijzonder leuk voor sportliefhebbers. De bedrukte waterzak zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


De waterzak is verkrijgbaar in zwart, zwart/rood en zwart/kobalt. De afmetingen van de waterzak zijn 19 x 33 cm. De bedrukte waterzak is gemaakt van 600D polyester.


Indien u vragen heeft over de waterzak bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor waterzakken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: