Wc-papier

Wc-papier met bedrukking

Je gebruikt het dagelijks, en je kunt niet zonder wc-papier. Het is een deel van je behoefte aan hygiëne.. Het eerste wc-papier ontstond in de 14de eeuw vanuit China. Vroeger was het wc-papier alleen voor de rijke mensen. Alleen de keizer kon zich wc-papier veroorloven. De andere burgers gebruikte wol, hennep, gras, water of de handen. In het Romeinse Rijk was de spons heel populair bij de mensen. In de 17de eeuw werden de kranten meer voor de hand liggend. Zo gebruikte de mens na verloop van tijd de oude krant als wc-papier. Aan het einde van de 18de eeuw kwamen ze op het geweldige idee om in het wc-papier perforaties te maken zodat je het wc-papier veel beter kunt afscheuren. Zo het is het wc-papier jaren meegegaan, maar in de jaren 70 beseften de mensen dat zo veel papier heel vervuilend is voor het milieu. Ze kregen het idee om wc-papier te maken dat milieu vriendelijk was. Dus zouden ze het wc-papier biologisch afbreekbaar maken.

Voor het maken van wc-papier gebruikt men vaak hergebruikt papier. Het wc-papier bestaat uit verschillende laag zoals papieren zakdoekjes. Het goedkope wc-papier bestaat maar uit 1 of 2 laagjes met als gevolg dat het wc-papier niet aan je verwachtingen voldoet. Het goedkope wc-papier is dan wel weer beter voor je riolering, die zal niet zo vlug verstopt geraken met het wc-papier. Het duurdere merk wc-papier is dan weer gemaakt van heel veel laagjes zodat het wel aan je verwachtingen voldoet. Dit duurdere wc-papier zorgt dan wel weer voor meer kans op een verstopte riolering.

De mens is al jaren bezig met het wc-papier aantrekkelijk te maken. Dat doen ze dus met op het wc-papier figuurtjes te zetten en kleuren te geven. Er is zelfs wc-papier dat geparfumeerd is. Dit aantrekkelijk uitzicht heeft natuurlijk niets te maken met de kwaliteit van het wc-papier. Voor kinderen is het altijd leuker om iets moois op je wc-papier te hebben staan.

Wc-papier als relatiegeschenk is zeer leuk. U kunt bij ons het wc-papier laten bedrukken hoe u maar wil. Door ons logo op u wc-papier te laten drukken kunt u uw klanten laten zien waar u dit kwaliteit vol wc-papier heeft besteld.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wc-papier? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: