Webcam covers met opdruk

Webcam covers met bedrukking

Webcam covers kunnen gemakkelijk en goedkoop worden bedrukt met een logo of promotietekst. Met de webcam cover kunt u op een duurzame en professionele manier de online privacy van uw medewerkers, klanten en andere relaties beschermen. Daarnaast wordt er met de bedrukte webcam covers optimaal reclame gemaakt voor uw bedrijf, merk of vereniging.

De webcam cover wordt ook wel webcam schuifje of webcam luikje genoemd en kan gemakkelijk op de computer bevestigd worden door middel van dubbelzijdig tape. Vervolgens kan het luikje open of dicht geschoven worden zodat u zelf bepaalt wanneer u in beeld bent. De lenscovers zijn zo ontworpen dat het luikje open en dicht kan worden gedaan zonder de lens te beschadigen. De webcamhoes is slechts 1 mm dik zodat laptops gemakkelijk gesloten kunnen worden.

De plastic camera cover biedt uitstekende mogelijkheden om uw merknaam te plaatsen. De bedrukking is mogelijk in veel verschillende kleuren en combinaties zodat u kunt kiezen voor de huisstijl die uw bedrijf het beste vertegenwoordigt. Dit maakt de webcam cover met full color bedrukking perfect inzetbaar als promotiemiddel.

De webcamcover met logo kan besteld worden voor zowel laptops als tablets of smartphones. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw relaties niet worden bespioneert door de webcam. De bedrukte webcam cover past op de meeste laptops en smart TV’s en kan ook gebruikt worden voor de PlayStation 4, Xbox Kinect en veel andere apparaten.

Is de webcamcover met bedrukking een ideaal promotiemiddel voor uw bedrijf? Neem dan contact op met een van onze specialisten of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Hier vindt u tevens ons uitgebreid assortiment aan te bedrukken promotiemiddelen, goedkope give-aways en luxe relatiegeschenken.

De bedrukte webcamcover is een origineel en blijvend relatiegeschenk dat uw bedrijf, vereniging of merk nog lange tijd zal promoten. Wilt u de webcam luikjes bedrukken met uw slogan, logo of tekst? Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen ervoor dat de webcam covers geheel naar uw wens worden bedrukt in full colour. HSG Relatiegeschenken is al jaren gespecialiseerd in het bedrukken van promotieartikelen. Onze producten zijn scherp geprijsd, van goede kwaliteit en snel leverbaar.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor webcam covers met opdruk? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: