Webcams

Webcams met bedrukking

Een webcam is een apparaat met een camera. Vaak kan een webcam ook geluid vastleggen. Deze beelden kan u verzenden over heel de wereld. Vaak wordt dit gedaan met Skype of Msn. Zo kunt u communiceren met familie en vrienden in het buitenland. Het aansluiten van de webcam kan op je computer dit kan via een usb. De meeste webcams kunnen ook foto’s maken.
U kunt ook kiezen voor een usb-webcam. Het verschil tussen een webcam en een usb-webcam is dat  u de webcam kan aansluiten via een usb poort. Meestal  zit de usb-poort aan de zijkant van uw computer.
De webcam is het perfecte relatiegeschenk. U kunt gemakkelijk contact leggen met mensen uit bijvoorbeeld het buitenland. U kunt ze zien en tegelijkertijd spreken. U kunt de webcam bij ons laten bedrukken met uw eigen tekst of logo. Zo is het bedrukte webcam ook een uitermate geschikte business gift. U kunt uit verschillende webcams kiezen in ons assortimentSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor webcams? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: