Weckpotjes met dropruitjes

Weckpotjes met dropruitjes en bedrukking

 

Het weckpotje met dropruitjes is een glazen ronde pot, gevuld met dropjes in de vorm van een ruitje. Op de pot zit een afsluitbare deksel die met behulp van een metalen kliksysteem opengemaakt kan worden, zodat de dropjes uit de pot genomen kunnen worden. Als de dropjes op zijn, kan het potje gevuld worden met andere snoepjes.

Het potje kan bedrukt worden met een tekst en/of logo, waardoor er een uitstekend gepersonaliseerd relatiegeschenk ontstaat. De weckpot is een uitstekend relatiegeschenk voor mensen met een kantoorbaan, omdat dit een geschikte pot is om op het bureau te zetten. De meeste mensen vinden het wel lekker om tijdens het werk af en toe een dropje te kunnen eten.

Voor vragen of opmerkingen over de bedrukte weckpot met dropruitjes relatiegeschenk, kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ook een kijkje nemen op onze website hsg-relatiegeschenken voor veel meer leuke relatiegeschenken en promotionele gifts!



Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor weckpotjes met dropruitjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: