Wedstrijdsjaals

Wedstrijdsjaals met bedrukking

De sfeer tijdens een wedstrijd wordt nog beter met de wedstrijd sjaal. Met de wedstrijdsjaal kunt u de sporters laten merken dat u achter ze staat door de sjaal te dragen of in de lucht te houden.
Tijdens grote wedstrijden, maar natuurlijk ook tijdens de kleine wedstrijden is het fantastisch als de sporters sjaals van hun eigen club of vereniging zien!

Bedrukte wedstrijdsjaals zijn perfecte relatiegeschenken voor leden of supporters van een bepaalde club of vereniging. De wedstrijdsjaal is langwerpig met franjes aan de uiteinden. De wedstrijd sjaal kan gemaakt worden in de kleuren van uw club of vereniging met de gewenste tekst en/of logo erop.

Voor vragen over de bedrukte wedstrijdsjaal als relatiegeschenk kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder bij de geschikte wedstrijdsjaal. U kunt ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor de wedstrijd sjaal.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wedstrijdsjaals? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: