Weekagenda's

Weekagenda's met bedrukking

Een weekagenda is een agenda die onderverdeeld is per week. De weken met de weekdagen en datums zijn zeer duidelijk zichtbaar in de weekagenda.

De weekagenda kan worden bedrukt met uw logo, maar er kan ook een diepdruk op de kaft van de weekagenda worden geplaatst. Dit geeft een zeer mooi effect en straalt klasse uit.

Er bestaan verschillende maten van de weekagenda. Ook de kaft van de weekagenda kan uit verschillende kleuren bestaan, zoals zwart, donkerblauw, bruin, rood, ... Meestal is deze kaft gefabriceerd uit nepleder.

U kunt altijd gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor een weekagenda onderaan. een klein assortiment aan weekagenda's kunt u bovenaan bekijken. Vindt u de weekagenda niet die u zoekt? Dan kunt u altijd informatie aanvragen bij een van onze medewerkers. Zij kunnen u dan verder helpen bij uw zoektocht naar weekagenda's.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor weekagenda's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: