Weekagenda's Moleskine

Weekagenda's Moleskine met bedrukking

 

Moleskine heeft een breed scala aan agenda’s. Elke Moleskine agenda heeft unieke eigenschappen. Vandaar dat er altijd wel een agenda is die bij u past! Heeft u graag een twaalf maanden agenda zodat u het hele jaar met één agenda kunt werken, of gaat u voor de Moleskine 18 maanden agenda die maar liefst anderhalf jaar beslaat (juli tot en met december) zodat u ver vooruit kunt plannen. Iedereen gebruikt op een andere manier een agenda. Vandaar dat er verschillende indelingen zijn voor de agenda’s. Zo zijn er dag agenda’s, weekagenda’s en maandagenda’s. Bij de Moleskine week agenda is de week verdeeld over twee pagina’s, zodat met één blik direct een goed overzicht op de periode wordt gegeven.

Een Moleskine agenda is verkrijgbaar zowel met een hardcover als een softcover en door het pocket formaat zijn de agenda’s zeer handzaam en kunnen ze gemakkelijk ergens mee naartoe genomen worden. Het Moleskine assortiment bestaat uit verschillende maten, kleuren, soorten en uiteenlopende designs. Alle weekagenda’s kunnen worden gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld de naam en het logo van uw bedrijf. Vandaar dat de Moleskine weekagenda ook perfect inzetbaar is als relatiegeschenk: uw relaties zullen aangenaam verrast zijn met een nuttig cadeau en uw bedrijf zal optimaal gepromoot worden. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsgegevens goed in zicht zijn op de bedrukte weekagenda Moleskine zodat uw naamsbekendheid automatisch zal vergroten.

De softcover weekagenda of de agenda met harde kaft is een ideale combinatie van een agenda en notitieboekje. In elke agenda is er genoeg ruimte voor notities. Zo kunt u gemakkelijk en overzichtelijk uw planningen bijhouden, aantekeningen maken en afspraakjes noteren in hetzelfde boekje! U kunt voordelig en eenvoudig de Moleskine agenda met eigen logo bestellen bij HSG. Ook voor andere Moleskine producten zoals notitieboekjes of dagboeken bent u bij ons aan het goede adres!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor weekagenda's moleskine? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: