Weekblok kalenders

Weekblok kalenders met bedrukking

De weekblok kalender is een scheurkalender op een wit kartonnen schild. Op de bedrukte weekblok kalender zijn veel notities mogelijk door de extra ruimte overal. De weekblok kalender is ontzettend handig om bijvoorbeeld snel de datum te weten of om gemakkelijk notities te maken. De weekblok kalender past mooi in elke ruimte. De weekblok kalender is gemakkelijk op te hangen.

U kunt de weekblok kalender laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht. De weekblok kalender is een perfecte manier om uw bedrijf te promoten. De bedrukking komt op het witte kartonnen schild te staan net boven de weekblok kalender. Doordat de bedrukking goed op valt, komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten. De weekblok kalender zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Bent u op zoek naar een ander promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotieproducten. Doordat er een ruime keuze is kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor weekblok kalenders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: