Weekendtassen

Weekendtassen met bedrukking

De weekendtas is een tas die geschikt is om een weekendje weg te gaan. De weekendtas ziet er prachtig uit. De weekendtas met opdruk is gemakkelijk mee te nemen en handig in het gebruik.


U kunt de weekendtas laten bedrukken geheel naar uw ontwerp. De weekendtas is prachtig als relatiegeschenk en promotiemiddel. De bedrukte weekendtas is een perfect product om uw bedrijf te promoten en het zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


In ons assortiment vindt u verschillende soorten weekendtassen, zo vindt u onder andere de reistas/weekendtas en de grote weekendtas.


De reistas/weekendtas vindt u in het HSG assortiment in verschillende vormen en afmetingen. U vindt deze tas in de kleur bruin en zwart, hiernaast hebben we ook een extra grote weekendtas in de kleuren wit en licht blauw.


De weekendtas is in het bijzonder een geschikt relatiegeschenk voor de reisbranche. Wilt u uw (vaste) klanten een cadeau doen? Dan is de weekendtas met opdruk zeker een aanrader!


Vindt u niet de weekendtas relatiegeschenken die u zoekt? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers zij zullen u verder helpen met het zoeken naar het perfecte relatiegeschenk voor uw bedrijf of evenement.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor weekendtassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: