Weekkalenders op karton

Weekkalenders op karton met bedrukking

 

De weekkalender op karton is een weekkalender die u kunt afscheuren. De weekkalender is bevestigd op karton. In ons assortiment vindt u diverse weekkalenders en andere kalenders.


U kunt de weekkalender op karton laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van de bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht. De bedrukte weekkalender op karton relatiegeschenken is perfect als relatiegeschenk en door de bedrukking ook perfect als promotiemiddel. De weekkalender op karton met opdruk zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Indien u vragen heeft over de weekkalender op karton bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor weekkalenders op karton? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: