Weekkalenders op schild

Weekkalenders op schild met bedrukking

 

De weekkalender op schild is een weekkalender die u kunt afscheuren. De weekkalender is bevestigd op een schild. In ons assortiment vindt u diverse weekkalenders en andere kalenders.

U kunt de weekkalender op schild laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van de bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht. De bedrukte weekkalender op schild relatiegeschenken is perfect als relatiegeschenk en door de bedrukking ook perfect als promotiemiddel. De weekkalender op schild met opdruk zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


In ons assortiment vindt u diverse soorten weekkalenders. U heeft zoal de keus uit een weekkalender op kartonnen schild en de weekkalender op karton. Vindt u niet de weekkalender op schild als promotiemiddel die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de weekkalender op schild aanvragen door middel van de paarse knop onder aan deze pagina.


Indien u vragen heeft over de weekkalender schild bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor weekkalenders op schild? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: