Weerstations

Weerstations met bedrukking

Een weerstation is een verzameling van apparaten die het weer meten. De apparaten waaruit dit weerstation kan bestaan zijn onder andere:

  • thermometer (temperatuur)
  • barometer (luchtdruk)
  • hygrometer (luchtvochtigheid)
  • anemometer (windsnelheid)

Een weerstation als relatiegeschenk? Een zeer goed idee! HSG relatiegeschenken biedt u een ruime keuze aan weerstations. Een weerstation uit ons assortiment kan diverse vormen aannemen. Zo vindt u een design, moderne transparante thermometer terug, maar ook een multifunctioneel digitaal weerstation met onder andere een thermometer en een hygrometer.

Bovenaan kunt u verder klikken naar onze zoekpagina en onze weerstations bekijken. U kunt ook daar een offerte voor uw favoriete weerstation aanvragen. Wanneer u nog vragen heeft over een weerstation, kan u altijd een van de medewerkers van HSG relatiegeschenken contacteren. Zij staan steeds tot uw dienst!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor weerstations? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: