Weggooi poncho's

Weggooi poncho's met bedrukking

Een poncho komt goed van pas tijdens een regenbui. Het is handig om een poncho op zak te hebben tijdens buitenactiviteiten zoals een bedrijfsuitje of de avondvierdaagse. De weggooiponcho zorgt er niet alleen voor dat men droog blijft, de poncho is ook een geschikt product om reclame te verspreiden.

De wegwerp poncho kan na gebruik weggegooid worden. Een bedrukte weggooi poncho is licht en klein verpakt en daarom gemakkelijk om mee te nemen in uw tas of jaszak. De weggooi poncho’s zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. De poncho’s zijn handig voor mensen die wandelen en fietsen.

Voor vragen over de bedrukte of onbedrukte weggooiponcho kunt u altijd contact met ons opnemen. Neem gerust een kijkje op onze website hsg-relatiegeschenken.com voor meer promotionele artikelen, relatiegeschenken, gadgets en gifts.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor weggooi poncho's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: