Wegwerp poncho's

Wegwerp poncho's met bedrukking

Een poncho komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. De poncho is in de loop van de 17e eeuw ontwikkeld. Het wordt tot op de dag van vandaag gebruikt in de westerse landen als bescherming tegen de regen. De poncho is er in verschillende kleuren. De wegwerp poncho met opdruk is verkrijgbaar in de kleuren wit en oranje.


U kunt de wegwerp poncho laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Hierdoor wordt het een geschikt als giveaway voor op beurzen. De wegwerp poncho is bedoelt om uw kleren droog te houden. Door het tasje waar u de wegwerp poncho in kan steken is het ook nog handig in het gebruik. U kunt het zakje waar de wegwerp poncho in moet worden gestoken laten bedrukken. De wegwerp poncho als relatiegeschenk zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Bij de wegwerp poncho zit ook nog een capuchon, hierdoor blijft u haar als het regent ook droog. De afmetingen van de bedrukte poncho zijn 120 bij 90 cm.


Indien u vragen heeft over de wegwerp poncho bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wegwerp poncho's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: