Wellness-sets

Wellness-sets met bedrukking

In de wellness set zit alles wat u nodig heeft voor de perfecte verzorging van uw lichaam. Zo bevat de wellness set twee massagesponzen, voetsteen en een nagelborstel. Met deze producten kunt u optimaal ontspannen. Het geschenk doosje waarin het verpakt is, is van hout gemaakt en is ongeveer 560 gram.  
U kunt de wellness set laten bedrukken met uw eigen tekst en/of logo. De bedrukte wellness set is een geschikt product om als relatiegeschenk cadeau te doen.  Het is het perfecte geschenk om te kunnen ontspannen en tijd voor u zelf te maken. De bedrukte wellness set is ook geschikt als business gift.
Naast de wellness set hebben we nog andere producten die perfect zijn als relatiegeschenk. Een leuk relatiegeschenk is bijvoorbeeld de mini massager. Zo kunt u op elk moment van de dag ontspannen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wellness-sets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: