Wereldbollen

Wereldbollen met bedrukking

De wereldbol is een bol met daarop een afbeelding van de aarde. De wereldbol wordt ook wel een globe genoemd. Op de wereldbol kunt u alle zeeën en landen vinden met naam erbij. De bedrukte wereldbol is leuk als decoratie op uw bureau of in uw kamer, maar u kunt ook gemakkelijk een land opzoeken.


U kunt de wereldbol nog leuker maken door het te laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt de globe nog mooier. De wereldbol is een leuk relatiegeschenk en doordat u het kan laten bedrukken wordt het ook nog een perfect promotiemiddel. De wereldbol zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Indien u vragen heeft over de wereldbol bedrukt of onbedrukt neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wereldbollen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: