Wereldbollen van glas met klok

Wereldbollen van glas met klok en bedrukking

 

De wereldbol van glas is geplaatst op een RVS voetstuk. In het voetstuk is een klokje, thermometer en een hydrometer geplaatst. De twee klokken kunnen verschillende vormen hebben (bijvoorbeeld vierkant, rechthoekig of rond).

Een afbeelding, tekst of logo kan gegraveerd worden op het voetstuk. Een bedrukte wereldbol van glas met klok is een uitermate geschikt cadeau om weg te geven als relatiegeschenk of op een jubileumfeest. Een bedrukte wereldbol van glas met klok als relatiegeschenk wordt meerdere keren bekeken waardoor de naam van het bedrijf opvalt, dus het product dient ook als promotiemiddel.

Dit voorwerp ziet er prachtig uit en kan uitstekend neergezet worden op een bureau of kastje, want de tijd is er handig op af te lezen. Het geheel is niet groot. (Afmeting: 8x8x13cm)
Opvallend licht maakt de bedrukte wereldbol van glas als relatiegeschenk nog aangenamer om naar te kijken, want dit geeft een prachtig effect. Het is daarom een goed idee om de bedrukte wereldbol van glas met klok achter een raam te zetten, waardoor het binnenvallende licht voor een nog mooier totaal plaatje zorgt.

Vindt u op onze zoekpagina niet de wereldbol van glas met klok die u zoekt? Vraag dan onderaan een offerte aan voor de wereldbol van glas met klok.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wereldbollen van glas met klok? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: