Wijnbalans

Wijnbalans met bedrukking

Zoekt u een uniek relatiegeschenk? Dan is de wijnbalans een passend geschenk voor u. De wijnbalans laat haar kunst zien door gebruik te maken van de zwaartekracht. De bedrukte wijnbalans zorgt voor een leuke presentatie van wijnflessen. Door een fles wijn in de wijnhouder te steken komt het evenwichtspel tot stand. De wijnbalans met opdruk is een zeer leuk relatiegeschenk voor de wijn industrie of voor wijnliefhebbers. Laat uw bedrijf van zijn beste kant zien met de wijnbalans als relatiegeschenk.


U kunt de wijnbalans relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De wijnbalans is een perfect relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook een perfect promotiemiddel. De bedrukte wijnbalans zal telkens opnieuw onder de aandacht komen bij uw klanten door de bedrukking op de wijnbalans. De wijnbalans relatiegeschenk zal zorgen voor een grotere naamsbekendheid.


De bedrukte wijnbalans geeft een perfect beeld van de gezondheid van uw bedrijf. Met de wijnhouder als relatiegeschenk blijft uw bedrijf zeker in balans. Wij kunnen uw bedrijfskenmerken bedrukken in de wijnbalans. Een uniek geschenk dat uw bedrijf vertegenwoordigd is meer dan alleen een voorwerp. De bedrukte wijnbalans zal als promotiemiddel uw naamsbekendheid optimaal doen stijgen. Denk nu aan de toekomst van uw bedrijf met de bedrukte wijnbalans als relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wijnbalans? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: