Wijnflessen als kaars

Wijnflessen als kaars met bedrukking

De wijnfles als kaars, is een wijnfles die niet gedronken kan worden. Het is een kaars in de vorm van een wijnfles. De bedrukte wijnfles als kaars is ontzettend leuk om te geven en te krijgen. De wijnfles als kaars zorgt ervoor dat er een goede sfeer is in de kamer.


U kunt de wijnfles als kaars nog unieker maken door middel van bedrukking. U kunt de wijnfles als kaars laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door dat u het kunt bedrukken wordt het naast dat het een geschikt relatiegeschenk is ook een perfect promotiemiddel. De wijnfles als kaars is geschikt als business gift voor op bijvoorbeeld beurzen. Het zal zeker gewaardeerd worden


Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wijnflessen als kaars? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: