Wijnflessen opberger cementwagen

Wijnflessen opberger cementwagen met bedrukking

 

De cementwagen met opdruk is een houten cementwagen voorzien van een ronde tank waar een fles wijn binnen in kan. De bedrukte wijnfles opberger cementwagen is een uniek relatiegeschenk en perfect voor de wijnindustrie of voor wijnliefhebbers. Laat uw bedrijf van zijn beste kant zien met de wijnfles opberger als relatiegeschenk.


U kunt de wijnfles opberger cementwagen relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De wijnfles opberger is een perfect relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook een perfect promotiemiddel. De bedrukte wijn opberger cementwagen zal telkens opnieuw onder de aandacht komen bij uw klanten door de bedrukking op de wijnfles opberger. De wijnfles opberger cementwagen relatiegeschenk zal zorgen voor een grotere naamsbekendheid.


Vindt u niet de wijnfles opberger die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de wijnfles opberger aanvragen ( zien onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wijnflessen opberger cementwagen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: