Wijnflessen opberger Engelse bus open

Wijnflessen opberger Engelse bus open met bedrukking

 

Bent u opzoek naar een uniek relatiegeschenk? Dan heeft HSG-Relatiegeschenken zeker wat u zoekt, namelijk de wijnfles opberger Engelse bus open. De Bedrukte wijnfles bus is een bus in Engelse stijl. De ramen en de achterkant van de bus is open. U kunt vanuit de achterkant van de bus een wijnfles in de bus schuiven. De wijnfles opberger Engelse bus open is het perfecte relatiegeschenk en promotiemiddel.


U kunt de wijnfles opberger Engelse bus open relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De wijnfles opener is een perfect relatiegeschenk en door middel van bedrukking is het ook een perfect promotiemiddel. De bedrukte wijnfles opberger bus zal zorgen voor een grotere naamsbekendheid.


De wijnfles opberger Engelse bus open heeft een prachtig uiterlijk en staat leuk in elke kamer. De afmetingen van de bedrukte wijnfles opberger zijn 37x12x14 cm.


Vindt u niet de wijnfles opberger die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de wijnfles opberger aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wijnflessen opberger engelse bus open? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 381 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: