wijnkoelers

Wijnkoelers met bedrukking

Heeft u een cateringbedrijf, slijterij of restaurant en bent u op zoek naar een relatiegeschenk voor uw klanten? Dan is de wijnkoeler een ideaal promotieartikel. Wijnkoelers zijn natuurlijk erg praktisch, maar ze stralen ook nog klasse uit. Onze drankenkoelers zijn ook te bedrukken met het  logo of de slogan van uw bedrijf. De wijnkoeler heeft een dubbele wand voor optimale koeling van uw drank. Dit is perfect voor in de horeca. De drankenkoeler is 12 bij 18 cm groot. Voor de grootte van uw logo of bedrukking kunt u contact opnemen met onze werknemers. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden! 

Bedrukte of gegraveerde wijnkoelers zijn uiterst effectieve promotiemiddelen door de lange levensduur en functionele karakter. De wijnhouder zal op menig feest of evenement tevoorschijn gehaald worden en de naam van uw bedrijf zal dus erg vaak te zien zijn voor een groot publiek. Hierdoor zorgt u voor een vergroting van uw naambekendheid. Vandaar dat het een goede zet is om uw relaties, klanten of personeel te verrassen met een gepersonaliseerde wijnkoeler. U kunt uw logo in alle kleuren en kleurcombinaties laten graferen of bedrukken, zodat u een kleur kan gebruiken die het beste bij uw bedrijf past.

Als u nog vragen heeft over de mogelijkheden of als u twijfelt of uw idee haalbaar is, zoek dan contact met onze werknemers. Zij zijn er altijd voor het beste advies en snelle service. Heeft u snel wijnkoelers nodig? Wij zijn erg snel in leveren en kunnen met u overleggen hoe snel de flessenkoelers bij u geleverd kunnen worden. Ook hebben wij een erg goede prijs-kwaliteit verhouding door jarenlange ervaring. Onze producten zijn van goede kwaliteit, waardoor uw relaties nog lang van uw relatiegeschenk kunnen genieten. Zo zal er ook nog lang reclame worden gemaakt voor uw bedrijf. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wijnkoelers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: