Wijnkoeltassen

Wijnkoeltassen met bedrukking

Een wijnkoeltas is een koeltas waarin u uw wijn op de juiste temperatuur kunt houden. In deze koeltas zitten, naast een koelcompartiment voor een wijnfles, servetten, wijnglazen en een multifunctionele flesopener. De wijnkoeltas heeft een handig formaat en is door de verstelbare schouderband ook nog eens gemakkelijk mee te nemen. Deze tas is gemaakt van 600D polyester en is afsluitbaar met een rits. Met deze tas is het mogelijk om bijvoorbeeld op het strand of na een wandeling samen een heerlijk wijntje te drinken.

Als relatiegeschenk is de wijnkoeltas ook geschikt. Het is namelijk mogelijk om de tas en de inhoud ervan te bedrukken zoals u dat wenst. Zo kunnen we uw tekst, logo en bedrijfsnaam op de tas drukken. Dit maakt de wijnkoeltas ook vanuit promotioneel oogpunt een ideaal artikel om cadeau te doen aan uw relaties. Uw relaties zullen de bedrukte wijnkoeltas met plezier gebruiken!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wijnkoeltassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: