Wijnpakketten

Wijnpakketten met bedrukking

   

Een wijnpakket is een pakket van wijnen. Witte wijn, rode wijn, rosé wijn, allen kunnen deel uitmaken van een wijnpakket.

Een wijnpakket wordt meestal door de werkgever aan de werknemer en relaties cadeau gedaan als eindejaarsgeschenk. Soms wordt een wijnpakket ook voor andere gebeurtenissen gegeven. Wijn straalt klasse en elegantie uit en wordt door iedereen gewaardeerd. Ook champagne is een favoriet als eindejaarsgeschenk.

 

Bij HSG relatiegeschenken vindt u zeker uw keuze voor uw wijnpakket. Wij kunnen u ook deskundige uitleg geven over het kiezen van een goed wijnpakket. Een wijnpakket kan ook andere producten bevatten, food en non-food. Vooral naar het einde van het jaar toe kan u een steeds grotere keuze aantreffen voor een wijnpakket. U kunt ook altijd op onze kerstpakketten-site terecht voor een uitgebreide keuze aan wijnpakketten: http://www.hsg-kerstpakketten.com.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wijnpakketten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: