Wijnrekken bruin stapelbaar

Wijnrekken bruin stapelbaar met bedrukking

 

Zoekt u een uniek relatiegeschenk? Dan heeft HSG-Relatiegeschenken zeker wat u zoekt namelijk het wijnrek bruin stapelbaar. Het bedrukte wijnrek is een zeer leuk relatiegeschenk voor de wijn industrie of voor wijnliefhebbers. Laat uw bedrijf van zijn beste kant zien met de wijnbalans als relatiegeschenk.


U kunt het wijnrek relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Het wijnrek is een perfect relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook een perfect promotiemiddel. Het bedrukte wijnrek bruin stapelbaar zal telkens opnieuw onder de aandacht komen bij uw klanten door de bedrukking op het wijnrek. Het wijnrek met opdruk zal zorgen voor een grotere naamsbekendheid.


Het wijnrek is eenvoudig in gebruik. Er is ruimte voor een groot aantal wijnflessen, wilt u toch het wijnrek uit breiden dan kunt u twee wijnrekken op elkaar plaatsen.


Vindt u niet het wijnrek die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor het wijnrek aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wijnrekken bruin stapelbaar? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: