Wijnrollen

Wijnrollen met bedrukking

U rolt de fles zo in en uit deze originele verpakking. Verras uw relaties met een fles goede wijn in een aparte verpakking. Maak deze aparte verpakking nog unieker door middel van bedrukking.


U kunt de wijnrol relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De wijnrol met opdruk is een perfecte manier om uw bedrijf te promoten. Door de wijnrol zal uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht komen bij uw klanten en zorgen voor een grotere naamsbekendheid. De bedrukte wijnrol is een perfect geschenk voor wijnliefhebbers.


Bij HSG-Relatiegeschenken vindt u een ruime keuze aan diverse wijnrollen, zo kunt u er bijna altijd zeker van zijn dat er een product is dat perfect bij u en uw bedrijf past. U vindt zoal de wijnrol voor 2 flessen, wijnrol groen, wijnrol kort, wijnrol rood en de wijnrol met hartje.


Indien u vragen of opmerkingen heeft over de wijnrol bedrukt of onbedrukt of over een ander product, neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wijnrollen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: