Wijnschatkisten

Wijnschatkisten met bedrukking

Opzoek naar een mooie verpakking voor een fles wijn? Dan hebben wij precies wat u zoekt namelijk de wijnschatkist. De wijnschatkist is een kistje in de vorm van een schatkist. De bedrukte wijnschatkist met een fles wijn erin is ontzettend leuk om te geven en te krijgen. De wijnschatkist heeft een mooi uiterlijk.


U kunt de wijnschatkist nog unieker maken doormiddel van bedrukking. U kunt de wijnschatkist laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doormiddel van bedrukking wordt de wijnschatkist meer naar uw bedrijf gericht. Hierdoor wordt het een perfect promotiemiddel. De wijnschatkist is ook uitermate geschikt als relatiegeschenk. Doordat de wijnschatkist met opdruk een mooi uiterlijk heeft en daarnaast nog erg handig is, zal het zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Bent u opzoek naar een ander perfect promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotieproducten. Doordat er een ruime keuze is aan producten die uw bedrijf het beste kunnen promoten kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij uw bedrijf past.


Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wijnschatkisten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: