Wijnstandaarden

Wijnstandaarden met bedrukking

Wilt u uw fles wijn gemakkelijk op kunnen bergen en daarnaast gebruiken als decoratie? Dan hebben wij precies wat u zoekt namelijk de wijnstandaard. De wijnstandaard heeft een mooi uiterlijk en daarom kan het ook perfect worden gebruikt als decoratie.


U kunt de wijnstandaard laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht. Hierdoor wordt het een perfect promotiemiddel. De wijnstandaard is ook uitermate geschikt als relatiegeschenk. De wijnstandaard is leuk als giveaway voor op bijvoorbeeld beurzen en open dagen. Het zal zeker gewaardeerd worden.


Bent u opzoek naar een ander perfect promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotieproducten. Doordat er een ruime keuze is aan producten die uw bedrijf het beste kunnen promoten kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij uw bedrijf past.


Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wijnstandaarden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: