Wimpels

Wimpels met bedrukking

Een wimpel is een stuk stof dat aan een vlaggenmast wordt bevestigd. De wimpel komt geheel zelfstandig bovenin de mast (of direct boven de vlag) te hangen. De lengte van de wimpel is meestal net iets groter dan de diagronaal van de vlag die normaal aan de mast wappert.

De wimpel bevestigen gebeurt meestal met een touwtje dat bevestigd is aan een kort stokje, waaromheen het uiteinde van de wimpel is gewikkeld. Het andere uiteinde van de wimpel kan in 1 of 2 punten uitlopen, die soms voorzien worden van kwasten.

Populair is de "Oranje wimpel". Vooral tijdens een EK, WK of ander groot voetbalgebeuren bevinden zich ontelbare oranje wimpels in Nederland. Maar ook wimpels in de kleuren van andere landen of provinciale vlaggen zijn populair.

De wimpel kan ook volledig worden gepersonaliseerd voor uw bedrijf. Of een bestaande wimpel kan worden bedrukt met een extra logo of gegevens.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wimpels? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: