Wine boys

Wine boys met bedruking

Heeft u ook weleens dat u niet meer zeker weet welk glas wijn nou precies van u was? Dit hoeft niet meer voor te komen met de Wine Boy. De Wine Boy bestaat uit 4 siliconen onderzetters en 6 glas markers. De glas markers kunnen uit de bovenste onderzetter worden gedrukt en vervolgens kan de gekleurde glas marker om de voet van het wijn glas worden geplaatst. De onderzetters zijn gemaakt van flexibel siliconen. Doordat ze waterbestendig zijn, zijn ze gemakkelijk schoon te maken.

HSG Relatiegeschenken kan alle wijn accessoires bedrukken met uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam voor een representatieve uitstraling. De Wine Boy met opdruk is te bestellen in de kleur wit of grijs en wordt bedrukt door middel van zeefdruk of laser gravering. De afmetingen van de te bedrukken wijn onderzetters zijn 10 x 10 cm en de afmetingen van de bedrukking zijn 30 x 20 mm. Het is een zeer origineel en nuttig idee om uw relaties zoals klanten en personeel te verrassen met de gepersonaliseerde Wine Boy als relatiegeschenk!

Bestel het Wine Boy set met bedrukking via onze website www.hsg-relatiegeschenken.com tegen een zeer scherpe prijs. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken dat jouw glas wordt verwisseld met het glas van een van je gasten. De te bedrukken Wine Boy is ideaal als relatiegeschenk en als promotieartikel! Doordat onderzetters vaak onder ogen komen, wordt uw bedrijf goed gepromoot en zal uw naamsbekendheid alsmaar toenemen.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wine boys? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: