Wingclips

Wingclips met bedrukking

De gebruiksvriendelijk wingclip is erg handig als u blaadjes bij elkaar wil binden. Met deze clip blijven de blaadjes namelijk netjes bij elkaar en slingeren ze nooit meer los rond op kantoor of bij u thuis. Deze gebruiksvriendelijke wingclip kan maar liefst 18 blaadjes bij elkaar houden.

De wingclip als relatiegeschenk heeft een rechthoekige vorm met afgesneden punten aan de onderkant. Aan de voorkant zit de schuine afsnijding aan de andere kant dan aan de achterkant, dit systeem zorgt voor extra stevigheid. Ook zorgt het ervoor dat het gemakkelijker is om de wingclip om de blaadjes te bevestigen. De wingclip kan 2-zijdig bedrukt worden. Het logo is dus ook zichtbaar als de blaadjes op hun kop op het bureau liggen. De bedrukking is leverbaar in 5 verschillende modellen: standaard, rechthoekig, cilindervormig, ovaal en rond. De bedrukking kan in veel verschillende kleuren geleverd worden. De bedrukking hoeft dus niet altijd op de maat van de standaard clip te passen, maar kan afwijken van deze maat. De bedrukking kan dus aan beide kanten van de clip uitstekend naar links en rechts. Dit zorgt voor nog meer aandacht naar de bedrukte clip.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wingclips? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: