Winkeltassen

Winkeltassen met bedrukking

 

Een winkeltas is een tas die u meeneemt naar de winkel. De winkeltas kan gebruikt worden om winkelwaren in te steken, wat het dragen vergemakkelijkt. Er bestaan oneindig veel verschillende winkeltassen. De bekendste winkeltassen zijn de wegwerpbare plastic winkeltasjes en de herbruikbare winkeltassen van goede kwaliteit, die verscheidene winkelbeurten meegaan.

 

Een ander woord dat vaak gebruikt wordt voor 'winkeltas' is de 'shopper'.

 

Als relatiegeschenk kan de winkeltas goed dienen. Bij HSG relatiegeschenken bieden we u namelijk winkeltassen aan van een goede kwaliteit, die te bedrukken zijn met uw bedrijfslogo en/of adresgegevens en/of slogan. Aangezien iedereen meermaals per week een winkeltas nodig heeft, is het geven dan de winkeltas als relatiegeschenk een zeer goed idee!

Het volledige assortiment aan winkeltassen dat HSG relatiegeschenken aanbiedt, vindt u door bovenaan verder te klikken naar onze zoekpagina. Voorbeelden van speciale winkeltassen uit ons assortiment: de opvouwbare winkeltas (trolley), de geweven tas, de easy shopper (zie ook bij onze nieuwsbrieven), de cool shopper,..Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor winkeltassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: