Wire-O Penblokken

Wire-O Penblokken met bedrukking

De wire-o penblok is een schrijfblok met een pen. De wire-o penblok is erg handig er zit een pen aan het blok bevestigd zodat je altijd een pen bij de hand hebt. Zo hoef je niet meer naar een pen te zoeken.

Aan de zijkant van de wire-o penblok zit een pen deze zit bevestigd aan een stuk plastic die aan het schrijfblok zit. In het midden zit een klem waar je de pen in kunt doen zodat je die niet kwijtraakt.
De wire-o penblok heeft 80 bladen, de bladen zijn gelinieerd zodat je netjes recht kan schrijven. De wire-o penblok heeft een ringband, die ervoor zorgt dat alle papieren en het luxe gelamineerde voorblad bij elkaar blijft zitten, zoals een map.
Je kunt de wire-o penblok geheel naar wens in full colour laten bedrukken. Daardoor geef je een eigen draai aan het product.

De wire-o penblok kan iedereen gebruiken, iedereen moet wel eens iets opschrijven. En dat kun je voortaan op de wire-o penblok doen, die alles heeft wat je nodig hebt een pen om mee te schrijven en papier om op te kunnen schrijven. De wire-o penblok is daardoor een leuk product om te geven als cadeau.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wire-o penblokken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: