Woonaccessoires

Woonaccessoires met bedrukking

Woonaccessoires zijn accessoires die in het huis worden gebruikt. Voorbeelden van woon accessoires zijn tafels, tafelkleden, tijdschriftenrekken, vazen, ventilatoren, kapstokken, fleece dekentjes, kussens, kralen gordijnen, spiegels, onderzetters, enzovoort.

Woonaccessoires kunnen als relatiegeschenk worden gebruikt. Vaak worden woonaccessoires in combinatie met andere artikelen gebruikt in een kerstpakket of een ander themapakket.

Het assortiment aan woonaccessoires dat HSG relatiegeschenkn biedt, vindt u door bovenaan verder te klikken naar onze zoekpagina.

Vindt u niet de woonaccessoires die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de woonaccessoires aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor woonaccessoires? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: