€ 0,68

A326-WUPPIE (1-4 Extra parts)

€ 0,78

A326-WUPPIE (4 Parts or more)

€ 0,59

A326-WUPPIE(basic)

Wuppies als relatiegeschenk met bedrukking

Wuppies met bedrukking

Een wuppie is een klein textielbeestje dat vooral gebruikt wordt voor reclame-doeleinden.

Wuppie staat voor "World Unique Promotional Product Identity & Emotion". De wuppie wordt vaak gebruikt als reclamemiddel. De wuppies worden dan voorzien van een bedrukt lint, de 'staart'. De wuppie heeft meestal alleen een lijfje, ogen en voeten. Deze worden allemaal met de hand geplakt, wat maakt dat elke wuppie uniek is.

De Wuppie is één van de beste promotionele producten van het afgelopen decennia. Er zijn meer dan 75 miljoen wuppies wereldwijd verkocht en nog steeds is de wuppie een uniek promotioneel product. De Wuppie komt zeer effectief en sympathiek over. Er zijn ontelbare modellen van de Wuppie mogelijk. De wuppie kan ook een boodschap dragen. Deze boodschap wordt digitaal op het lintje van de wuppie bedrukt. De plakvoetjes van de Wuppie zorgen ervoor dat de Wuppie jarenlang kan blijven staan.

De Wuppie kan u bestellen bij HSG relatiegeschenken. U kunt altijd vrijblijvend een prijsofferte aanvragen voor de wuppies. U krijgt deze offerte voor de Wuppies dan zo snel mogelijk toegestuurd. U kunt door op onderstaande link te klikken, ook al de bestaande wuppies bekijken.

Wuppies worden geproduceerd bij een afname vanaf 1.000 stuks. Ze worden dan geleverd met een bedrukt lintje.
De adviesprijs voor de standaard wuppie is 0.55 euro per stuk. (excl. BTW, film- en transportkosten)

Bekijk al de wuppies hierSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor wuppies als relatiegeschenk met bedrukking? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: