Yangju balpennen

Yangju balpennen met bedrukking

Een pen is een promotiemiddel dat vaak ingezet wordt om uit te delen op beurzen of evenementen. De Yangju balpen is gemaakt van kunststof. De Yangju balpen is aan en uit te zetten met een draaimechanisme aan de bovenkant van de pen.

De Yangju balpen is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met een zilveren onderzijde. De bovenzijde van de pen is voorzien van een ring die opgenomen is in het design. Door middel van een clip kan de pen ergens aangehangen worden, bijvoorbeeld aan het papier of aan uw borstzak.

Een bedrukte Yangju balpen relatiegeschenk is een geschikt promotiemiddel, omdat deze balpen opvalt door het design. De bedrijfsnaam zal gezien worden door de gebruikers, waardoor uw naamsbekendheid vergroot wordt.

Vindt u niet de bedrukte Yangju balpen als relatiegeschenk die u zoekt, neem dan gerust contact op met de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Op onze website staat een zeer uitgebreid assortiment aan onder andere balpennen, pennen, vulpennen en kunststof pennen, dus neem gerust een kijkje als u op zoek bent naar een pen als relatiegeschenk.

 

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor yangju balpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: