Zakagenda's

Zakagenda's met bedrukking

Een zakagenda is een kleine agenda, die u overal mee kunt nemen. Een zakagenda is een lichte en handige agenda die er in verschillende maten en kleuren bestaat.

Zakagenda's bestaan er met voorzijdes voorzien van creditcardvakjes, landkaartjes in full colour, garengebonden covers in kunstleder, een omslag met beschermhoekjes en een jaartal op de voorzijde, zakagenda's met of zonder ringetjes, enzovoorts.

De zakagenda bestaat er horizontaal en vertikaal.

U kunt zakagenda's laten bedrukken, zodat de zakagenda een goed relatiegeschenk wordt. Als eindejaarsgeschenk is de zakagenda een geliefd promotie-item.

De keuze aan zakagenda's waarover HSG Relatiegeschenken beschikt, kunt u bekijken door op de link bovenaan te klikken. Een offerte aanvragen voor een zakagenda kunt u door onderaan te klikken op de link. Een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken zal u dan zo snel mogelijk een offerte toesturen voor de zakagenda.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zakagenda's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: