Zakcalculators

Zakcalculators met bedrukking

Deze Zakcalculator is een ecologische rekenmachine die geen batterijen nodig heeft. U kunt de Zakcalculator aanzetten door ermee te gaan schudden, wanneer u 20 seconden schudt kunt u 5 minuten met de Zakcalculator werken. U kunt altijd met de Zakcalculator werken, u bent niet afhankelijk van de zon of water. De Zakcalculator werkt zonder batterijen, u zal dus nooit het probleem hebben dat uw batterijen op zijn en daarom niet met de calculator kan werken. De Zakcalculator is 8-cijferig dat wil zeggen dat er 8 cijfers in het scherm van de Zakcalculator passen. De Zakcalculator is ook redelijk klein waardoor deze gemakkelijk mee te nemen is.

De Zakcalculator kan bij ons bedrukt worden met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. Hierdoor wordt de Zakcalculator een uitstekend promotiemiddel. Doordat de Zakcalculator een milieuvriendelijk product is zullen veel mensen dit product waarderen, waardoor uw bedrijf in aanzien zal stijgen.

De Zakcalculator is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zo hebben we de Zakcalculator in het oranje en in het wit. Naast de Zakcalculator hebben we nog meer milieuvriendelijke producten in ons assortiment. We hebben bijvoorbeeld een rekenmachine op waterkracht en een solar radio die werkt op zonne-energie.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zakcalculators? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: