Bedrukte zakdoeken als relatiegeschenk

Zakdoeken met bedrukking

Le mouchoir, A handkerchief, O lenço, To xaptoyávõnyo, das teschentuck, El pañuelo, Il fazzoletto, Sudarium ofwel gewoon de zakdoek.

Een zakdoek is een doek die je in je broek-of jaszak kunt bewaren. Er bestaan twee soorten zakdoeken: de zakdoek gemaakt van textiel en de papieren zakdoekjes. Ook bestaan er vochtige zakdoekjes.

In de 20ste eeuw rond de jaren 70 was een zakdoek een soort van symbool voor homoseksualiteit. In San Francisco kon je precies zien wie homoseksueel was en wie niet. Als een persoon over straat liep met een zakdoek die half uit zijn achterzak hing zeiden de mensen dat die persoon homoseksueel was. U kon dan ook de seksuele voorkeur van de persoon zien aan de kleur van de zakdoek. Als de persoon de zakdoek in zijn linkerbroekzak had zitten dan was de voorkeur van zijn seksualiteit actief. Zat de zakdoek in de rechterbroekzak was de voorkeur van zijn seksualiteit passief.

De zakdoek kan ook heel nuttig zijn, als geheugensteuntje bijvoorbeeld. De mensen legden een knoop in hun zakdoek als ze iets niet mochten vergeten. Sommige mensen gebruiken dat geheugensteuntje nu nog steeds.

Bij HSG Relatiegeschenken kunnen we u de zakdoeken, gemaakt van textiel aanbieden, alsook de papieren zakdoekjes. Beiden kunnen worden bedrukt met logo en/of andere tekst. U kunt hiervoor altijd een offerte aanvragen. Dit kunt u doen door op onderstaande link te klikken. Bovenaan kunt u een deel van ons assortiment aan zakdoeken bekijken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor bedrukte zakdoeken als relatiegeschenk? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: