Zakdoekjes

Zakdoekjes met bedrukking

Men gebruikt zakdoekjes meestal om de neus te snuiten. De zakdoekjes relatiegeschenk is een must have in elke tas. Het is belangrijk dat u altijd een pakje zakdoekjes bij u heeft voor de zekerheid. De bedrukte zakdoekjes komen altijd wel van pas.


U kunt bij ons het doosje met 10 papieren zakdoekjes laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking worden de zakdoekjes meer naar uw bedrijf gericht. Elke keer wanneer de zakdoek wordt gebruikt komt uw bedrijf opnieuw onder de aandacht bij uw klanten. De zakdoekjes met opdruk zijn een perfecte manier om uw bedrijf het beste te promoten.


De formaten van het doosje met 10 papieren zakdoekjes relatiegeschenk zijn perfect voor in een kleine handtas. De maten zijn 105 x 57 x 25 mm.


Indien u vragen of opmerkingen heeft over de zakdoekjes, neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zakdoekjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: