Zakentassen

Zakentassen met bedrukking

Een zakentas is een tas waarin documenten geplaatst kunnen worden. Vaak wordt de zakentas meegenomen naar klantenbezoeken en zakenreizen. De benodigde documenten en artikelen worden dan in de zakentas geplaatst.

Een professionele zakentas is meestal vervaardigd van leder en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De meest gekozen kleuren voor de zakentas zijn zwart en bruin. De zakentas is verkrijgbaar in verschillende maten. Ook is de zakentas verkrijgbaar als trolley.

Synoniemen voor de zakentas zijn documententas, congrestas, executive tas en business tas.

Door een zakentas als relatiegeschenk te geven, gaat u uw bedrijf een professionele uitstraling bezorgen. De zakentas kan worden bedrukt met het logo van uw bedrijf.

Meer informatie over een zakentas kunt u opvragen bij een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. U kunt bovenaan verder klikken naar het assortiment aan zakentassen en onderaan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een zakentas.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zakentassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: