Zakjes autodrop

Zakjes autodrop met bedrukking

In 1965 rollen voor het eerst rolletjes Autodrop van de band. In 1987 krijgt Autodrop de vaste vorm. De Kever, Cadillac, het T-Fordje en de dubbeldekker bus dienen als voorbeeld. In 1991 legt Autodrop voor de jongste liefhebbers een grote uitdeelzak in de winkel: in elke zak zitten kleine zakjes Autodrop die geschikt zijn om uit te delen. In 2002 werden de mixdozen geintroduceerd. Dit zijn de snoeptrommeldozen die dankzij de handige fliptopdeksel hersluitbaar zijn. In 2005 werd het Autodrop assortiment opgedeeld in een snoeplijn en droplijn. De snoeplijn blijft met auto’s in de weer en de droplijn moet het van autoriteit hebben. Bij de fabricage gebruiken ze uitsluitend natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

U kunt bij HSG Relatiegeschenken uw eigen zakje, zuil, blikje of bokaal Autodrop laten bedrukken met bijvoorbeeld de naam en het logo van uw bedrijf. Op deze manier zal het heerlijke zakje Autodrop uw relaties blij maken en daarnaast wordt uw bedrijf optimaal gepromoot. Het transparant of wit zakje gevuld met originele Autodrop wordt compleet naar uw eigen wens bedrukt. Bestel online op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com het Zakje autodrop met opdruk tegen een zeer scherpe prijs.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zakjes autodrop? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: