Zakjes fruitgummetjes

Zakjes fruitgummetjes met bedrukking

Fruitgummetjes zijn zeer populair onder de bevolking. Zowel kinderen als volwassenen vinden fruit gum lekker. Vandaar dat fruitgummetjes  vaak worden weggegeven als relatiegeschenken. Een zakje fruitgum kan door HSG Relatiegeschenken worden voorzien van een eigen opdruk zoals de naam en het logo van uw bedrijf. Omdat fruitgummetjes goed in de smaak vallen, zal het zakje vaak onder ogen komen waardoor uw naamsbekendheid zal stijgen. Het is dus een slimme zet om uw relaties te verwennen met een zakje fruitgummetjes met opdruk. Uw bedrijf wordt optimaal gepromoot en uw relaties versterken.

Het transparant of wit zakje gevuld met fruitgummetjes is volledig naar eigen wens te bedrukken. Het bedrukt zakje is gevuld met fruitgummetjes naar keuze. Zo zijn de fruitgummetjes in de vorm van een auto zeer leuk voor de automotive branche en de fruitgum in de vorm van een huis is zeer geschikt als relatiegeschenk voor de bouwnijverheid en vastgoedbranche. U kunt het bedrukte zakje fruitgummetjes eenvoudig en voordelig bestellen op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. De fruitgum zakjes met opdruk houden uw bedrijf onder de aandacht bij uw klanten, personeel en relaties. Wilt u een zakje met eigen vorm fruitgummetjes? Dat kan bij een grotere afname. De fruitgummetjes in eigen  vorm worden verpakt in een te bedrukken zakje. Bent u geïnteresseerd in ons te personaliseren snoepgoed zoals de bedrukte fruitgumzakjes? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers!

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zakjes fruitgummetjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: