Prijs op aanvraag

A361-256001

Zakjes met Chocolade Geld

Zakjes met Chocolade Geld en bedrukking

Op zoek naar een leuk geschenk voor kinderen? Dan hebben wij precies wat u zoekt namelijk de chocolade geld zak. De chocolade geld zak is een zakje met daarin chocolade geldmunten. Leuk voor kinderen om mee te spelen. Het zakje chocolade geld is een perfect relatiegeschenk rond Sinterklaas.

U kunt het zakje chocolade geld laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doormiddel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht. Hierdoor wordt het zakje chocolade geld een perfect relatiegeschenk en ook nog een mooi promotiemiddel voor op bijvoorbeeld beurzen en opendagen. Het zakje chocolade geld is leuk rond Sinterklaas hierdoor zal het zeker gewaardeerd worden.

Bent u opzoek naar een ander sinterklaasproduct? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan Sinterklaas promotiemiddelen kunt u er altijd zeker van zijn dat er een geschikt product is dat perfect bij uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over het zakje chocolade geld bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zakjes met chocolade geld ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: