Zakjes popcorn

Zakjes popcorn met bedrukking

Popcorn is een samengestelde term van to pop (ploffen) en corn (maïs). Popcorn is gepofte maïs en is erg geliefd als snoepgoed. Vaak wordt het eten van popcorn geassocieerd met het bekijken van films. Deze associatie is overgenomen van de VS.  Bij HSG kunt u zakjes popcorn bestellen om uit te delen aan uw relaties, klanten en personeel. De uitdeelzakjes zullen zeker in de smaak vallen!

Het wit of transparant zakje gevuld met popcorn kan naar uw wens worden bedrukt. Zo kunt u het zakje popcorn voorzien van de naam en het logo van uw bedrijf en eventueel een pakkende promotietekst. Op deze manier wordt er optimaal reclame gemaakt voor uw bedrijf en blijven uw relaties tevreden. 

De bedrukte zakjes met zoete popcorn kunnen eenvoudig besteld worden op onze website, net als al het ander snoepgoed. Het is een slimme zet om uw relaties te verwennen met gepersonaliseerde popcorn zakjes. Bedrukte zakjes met snoep komen namelijk vaak onder ogen waardoor uw naamsbekendheid alsmaar zal toenemen. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zakjes popcorn? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: