Zaklampen

Zaklampen met bedrukking

Een zaklamp is een kleine, draagbare lamp die meestal werkt op batterijen. Soms werkt een zaklamp echter zonder batterijen, en kan de zaklamp worden aangedreven door te knijpen (knijpkat) of aan een hendel te draaien. Ook bestaat er de zaklamp met ingebouwde zonnecellen.

De vorm van de zaklamp kan zeer verschillend zijn! Steeds vaker duiken leuke design-modelletjes van de zaklamp op, in een compacte vorm. Toch geeft deze kleine zaklamp nog altijd veel licht. De meest voorkomende vorm van de zaklamp is staafvormig.

De lamp in de zaklamp kan een gewone gloeilamp zijn, maar bij de kleinere zaklamp worden steeds vaker witte leds gebruikt. Dit omdat deze zaklampen langer meegaan en de zaklampen een groter rendement hebben dan gloeilampen.

HSG relatiegeschenken kan u de zaklamp aanbieden, bedrukt, als relatiegeschenk! Een zaklamp is een gebruiksvoorwerp dat iedereen wel eens nodig heeft! De zaklamp is dus een give-away of premium die van pas komt.

Om ons assortiment te doorzoeken naar uw gewenste zaklamp, kunt u bovenaan verder klikken naar onze zoekpagina. Daar kunt u ook een offerte voor de zaklamp (met of zonder bedrukking) aanvragen. U krijgt deze offerte voor de zaklamp dan zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Wenst u slechts één zaklamp of enkele zaklampen bestellen? Dan kan u terecht op onze webshop http://www.worldofgifts.eu.

Vindt u niet de zaklamp die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de zaklamp aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zaklampen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: