Zaklampen op zonne-energie

Zaklampen op zonne-energie met bedrukking

100% milieuvriendelijk, handig en makkelijk in het gebruik dat is de zaklamp op zonne-energie zeker. De zaklamp werkt niet op batterijen maar op zonne-energie dat is ontzettend handig voor als u op reis bent. U heeft op deze manier altijd een zaklamp bij en u hoeft zich nooit zorgen te maken dat de batterijen op zijn.


Doordat u de zaklamp op zonne-energie kunt laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo en/of tekst wordt de bedrukte zaklamp op zonne-energie persoonlijker en past het goed bij uw bedrijf. Het is uitermate geschikt als promotiemiddel of als relatiegeschenk. Het is leuk voor op beurzen en op opendagen. Het zal zeker gewaardeerd worden.


In ons assortiment vindt u naast de zaklamp op zonne-energie ook nog verschillende producten die er veel op lijken. Zoals de sleutelhanger met zaklamp op zonne-energie. U kunt de zaklamp gemakkelijk aan uw sleutelhanger vast maken. We hebben ook nog een lamp op zonne-energie aan karabijnhaak die is gemakkelijk aan uw tas of riem vast te maken.


Als u vragen heeft over dit product of andere producten neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zaklampen op zonne-energie? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: