Zaklantaarns

Zaklantaarns met bedrukking

Een zaklantaarn of zaklamp is een lampje dat op batterijen werkt. Een zaklantaarn is meestal staafvormig met aan één kant de lamp en aan de andere kant van de zaklantaarnde schakelknop voor het aan en uit te schakelen. Door de reflectoren achter de lamp ontstaat er een lichtbundel.

Een zaklantaarn wordt voornamelijk gebruikt bij plaatsen waar er geen licht is. De zaklantaarn is makkelijk mee te nemen, aangezien de zaklantaarn niet zo groot is en weinig plaats inneemt.

HSG relatiegeschenken biedt u verschillende vormen, kleuren en modellen aan van de zaklantaarn. Deze vindt u op onze zoekpagina (klik bovenaan verder). Voorbeelden van dergelijke zaklantaarns zijn de zaklantaarn met karabijnhaak, de design flashlight, de LED zaklantaarn, de zaklantaarn met polsbandje, enzovoorts.

Vindt u niet de zaklantaarn die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de zaklantaarn aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor zaklantaarns? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: